Fem ting jeg MÅ eje

6 uger uden træning

IMG_2936

Er i klar over hvor svært det er, at være fitnessblogger når man hverken kan træne, handle ind eller lave mad??? Det er virkelig op ad bakke. Sandheden er at jeg har det dårligt.. Jeg føler mig på ingen måde tilpas i min egen krop, også selvom jeg har tabt mig ca. 2 kilo.

Jeg skrev for et stykke tid siden et personligt indlæg, om at hvile i sig selv. Det har jeg altid haft svært ved, men til gengæld hviler jeg virkelig i mig selv når jeg træner og spiser sundt. Nu er der gået 6 uger hvor jeg har lavet absolut INGENTING. Jeg har ikke så meget, som gået en tur (for det kan jeg sjovt nok ikke). Jeg er blevet kørt til og fra arbejde, og når jeg er kommet hjem ligger jeg på sofaen, til jeg skal i seng igen. Normalt er jeg typen, der står tidligt op for at få noget ud af dagen, også i weekenden. I de seneste seks uger har jeg ikke rigtig haft noget at stå op til. Er i klar over hvor demotiverende det er?

Efter min hjernerystelse kan jeg til tider have svært ved at læse og koncentrere mig, men min træning hjælper mig med at kunne fokusere. Så længe jeg får trænet 3-4 gange om ugen kan jeg sagtens klare både arbejde og skole. Men det er virkelig en udfordring, at få læst til eksamens i øjeblikket :(

Nu vil jeg tage op og træne for første gang i seks uger!!! Ord kan ikke beskrive for meget jeg glæder mig. Jeg skal forsøge mig på cyklen, lidt push ups og mavetræning. Je håber på, at kunne lave et indlæg med før/efter billeder i starten af næste uge.

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem ting jeg MÅ eje