Kylling med bønner

Adios Amigos

IMG_2940

Jeg har virkelig travlt i øjeblikket, også selvom at jeg ikke kan træne. Jeg har meget travlt på arbejdet, og samtidig har jeg en eksamen i økonomistyring på mandag. Desværre er jeg gået glip af 16 timers undervisning grundet operationen. Så spørg mig lige, om jeg er bagud??? JEP.  Alting  gårlangsommere, og jeg er afhængig af at blive fragtet til og fra arbejde, derudover kan jeg kan ikke bare lige sætte mig, og læse i flere timer fordi min fod hæver til mutantstørrelse.

Jeg har så mange halvfærdige indlæg, som jeg gerne vil udgive. Men jeg bliver simpelthen nødt til, at prioritere min arbejde og studie først. Jeg vender stærkt tilbage.

Glæd Jer til en masse opskrifter i slutningen af næste uge!

Rigtig god dag :)

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling med bønner