2. advent GIVE AWAY

In love with Victorias Secret

Vsminekøb
Dem der kender mig rigtig godt, ved at jeg har en svaghed for bikinier. Jeg tror måske jeg har omkring 20 bikinier? Langt de fleste af mine bikinier er fra Victorias Secret. Jeg synes det er super fedt, at have lidt andeledes bikinier end alle andre herhjemme. Jeg er godt klar over, at jeg ikke er den eneste der bestiller bikinier hjem derfra, men chanchen for at møde én på stranden herhjemme i Danmark med samme Victorias Secret bikini er ret lille ;) Ulempen ved, at købe bikinier derfra er tolden.. Den skide told… Men hvad gør man ikke for at få nogle flotte bikinier :D

Heldigvis flytter min søster (forbåbentlig) til London næste efterår. Jeg har planer om, at besøge hende hver 2-3 måned, så savnet ikke bliver så stort. Der er tilfældigvis en Victorias Secret I London, så mon ikke der ryger lidt med hjem hver gang ;)

Bikinierne øverst købte jeg med hjem, fra min tur i New York. Jeg har faktisk planer om, at bestille lidt mere hjem.. Vil gerne have lidt flere til Thailand ;) Hvad synes i?

VSBikini

 

Alle bikinier kan købes her www.victoriassecret.com 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advent GIVE AWAY