Tanker om sundhedstrenden

Der er sket noget forfærdeligt….

 

oh no

Da jeg i weekenden forsøgte, at lave Nutellakugler gik min elskede stavblender/minihakker i stykker !! Virkelig forfærdeligt…… I KNOW ;) . Det har været mit kæreste eje, når det kommer til køkkenredskaber. Jeg kan virkelig ikke leve uden, jeg bruger den jo næsten hver dag.

Jeg har søgt en del på nettet efter en ny. Jeg vil gerne have en god en, da jeg bruger den meget. Alligevel har jeg ikke lyst til at bruge flere tusindekroner på den. Jeg fandt frem til denne fra Braun, som skulle være “Bedst I test”. Egentlig synes jeg også prisen er fair nok. Jeg glæder mig virkelig til, at tage den i brug, så der kan komme en masse lækre opskrifter.

Bare rolig. I bliver ikke snydt for Nutellakuglerne. De kommer snart online :)

Stavblender

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Anne

  Vær opmærksom på den ikke må komme i opvaskeren! Har denne slags og den er rigtig god, men blev ved med at gå i stykke eller brænde sammen. Så ringede damen til os fra Imerco og spurgte om vi kom den i opvaskeren – ups ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Tak for info.. Det kunne godt være derfor det var sket ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om sundhedstrenden