Vind 3000 kr. til shopping

Kostplan del 2

Så kom kostplanen endelig online for uge 52 og 1. Jeg har faktisk være okay til at holde den første uge. Dog har jeg måtte skifte nogle af måltiderne ud, da jeg selv har problemer med at lave mad. Men jeg har holdt mig til meget få cheatmeals, og jeg er ikke gået amok i chokolade (som jeg plejer) ;) . Til Jer der enndu ikke har set det, kan I se kostplanen for uge 50 og 51 lige her. Jeg ved, at vi først lige er kommet til uge 51 endnu, men jeg synes I skal have lov til, at se den allerede nu så der kan planlægges :) . Uge 52 og 1 bliver nogle hårde, grundet jul og nytår. Hvis man spiser ordenligt de andre dage, skal der være plads til at hygge sig i juledagene. Selvom der står “cheatmeal” i alle juledagene prøver jeg at beherske mig. Jeg er faktisk ikke særlig glad for det store kolde julebord. Jeg plejer at holde mig til æg, frikkedeller og mørbrad. Min kostplan er meget ens og for nogle måske “kedelig” But KEEP IT SIMPLE ! :)

Uge 52

 Mandag + Tirsdag

Onsdag + Torsdag + Fredag (Juleaften, 1. og 2. juledag)

 •  Morgen: Havregryn med ½ scoop vaniljeprotein
 •  Formiddag: 8 mandler
 •  Frokost: Omelet
 •  Eftermiddag:Cheatmeal
 •  Aften: Cheatmeal

Lørdag + Søndag

Uge 1

Mandag + tirsdag

 • Morgen: Havregryn med ½ scoop vaniljeprotein
 • Formiddag: Skyr , 8 mandler
 • Frokost: Æg eller kød med grønt
 • Eftermiddag: 1 grovbolle, 8 mandler
 •  Aften: Pitabrød med fyld

Onsdag + torsdag (nytår + 1. januar)

 • Morgen: Havregryn med ½ scoop vaniljeprotein
 • Formiddag: Skyr, 8 mandler
 • Frokost: Æg eller kød med grønt
 • Eftermiddag: CHEATMEAL
 • Aften: CHEATMEAL

Fredag

 • Morgen: Havregryn med ½ scoop vaniljeprotein
 • Formiddag: Skyr
 • Frokost: Æg eller kød med grønt
 • Eftermiddag:1 æble, 8 mandler
 • Aften: Kylling med bønner

Lørdag + Søndag:

 • Morgen: Sund brunch
 • Frokost: Omelet
 • Eftermiddag: Æble, 8 mandler
 • Aften: Kødsovs med grønsagspasta

 

Uge 2 og 3 kommer op i starten af januar :)

cecilielange_signatur

1 kommentar

 • Emina

  Hej Cecilie!

  Et spørgsmål, hvilken slags vanilje protein pulver bruger du, er det ligegyldigt mærket eller bruger du er bestemt? :-)
  Hilsen Emina.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 3000 kr. til shopping