Det gør 6 uger på sofaen ved din krop

Populære indlæg i 2014

10601230_10152640428708497_1472502667_n

Et populært indlæg om “Tallene på vægten

Så nåede vi til årets sidste dag. Dagen hvor mange bloggere laver “året der gik indlæg” Det har jeg valgt ikke, at gøre. Jeg har kun blogget i ca. fire måneder, derfor synes jeg ikke rigtig at der var nogle grund til, at kigge helt tilbage til årets første måneder. Dog kan jeg sige at året har budt på godt og ondt. Jeg har i stedet valgt, at reposte årets mest populære indlæg. Hvilket indlæg er din favorit? Klik på linket eller billedet for, at komme til indlægget.

Glutenfri gulerodsboller:

Denne opskrift er klart min farvorit når det kommer til glutenfrit brød.

IMG_1995

Proteinpandekager:

Jeg laver ofte proteinpandekager, og når jeg gør er det denne opskrift jeg bruger. Jeg forstår godt at den er blandt de mest læste indlæg!

IMG_2003

 

Om at finde balancen:

Et personligt indlæg, som betyder rigtig meget for mig. Det viser at man kan få fra at være kulhydratsforskrækket til at nyde både brød, ris og pasta. Hvis ikke I har læst det kan det virkelig anbefales

IMG_1761

Mit liv i anoreksiens magt:

Historien om Mille og hendes anoreksi fik mange til at kigge forbi bloggen. Det er et langt men meget flot indlæg.

IMG_3340

Mit træningsprogram:

Mange havde efterspurgt mit styrketræningsprogram, så det fik i :-)

IMG_9304

Sådan får du en lavere fedtprocent: 

“Hvordan får man markeret mave?” “Hvilke øvelser laver du?” Spørgsmålene var mange. Jeg gav mine tips til en lavere fedtprocent :

IMG_0235

 

Jeg håber at I allesammen får en rigtig dejlig aften og en god start på 2015 :)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør 6 uger på sofaen ved din krop