Vinderen er....

Skiferie 2015?

Jeg har desværre aldrig været den store skiløber. Jeg har kun stået på ski 3 gange, hvor jeg den ene gang lå med influenza hele ugen. Første gang jeg fik ski på var i 8.klasse. Så man kan godt sige, at jeg var rimelig gammel. Jeg ville virkelig ønske, at jeg var blevet født på ski på, så man bare havde det i benene. Det ser så fedt ud når man kan det. Jeg havde egentlig lovet min kæreste, at vi skulle på ski i år, men da jeg er blevet opereret, er det fysisk umuligt at stå på ski i denne sæson. Vi mø “nøjes” med en tur til Thailand ;) Hvis jeg skulle på ski, ville jeg elske at klæde mig i Kari Traa fra top til tå – ALL PINK !! Er der nogle af Jer, der skal på skiferie i denne sæson? :)
 photo skiferie2_zps2c321ead.jpg
 photo Skiferie_zps378a2c00.jpg

 

Alle items kan købes hos www.bybutterfly.dk 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Urd

    Hej Cecilie
    Denne kommentar er ikke noget vedrørende dette indlæg, men vil bare høre, om du ikke vil tjekke den mail, jeg har sendt til dig vedrørende interview?
    Håber, du har en god dag :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er....