Adios Amigos

Status efter operationen

IMG_3340

Godmorgen.. Så blev det langt om længe fredag.. :) FYI. Hvis man er meget sart anbefales det ikke, at man ser billederne nederst på siden.

For præcis én måned siden, at jeg blev opereret. Det har været en lang rutsjebanetur, der desværre ikke er slut endnu. Som i læste i mit tidligere indlæg, var jeg frustreret og ked af det. Men inderste inde har jeg været positiv i hele forløbet. Den ene dag følte jeg, at det hele gik fremad, og den næste dag kunne jeg være sat helt tilbage. Jeg har ikke set skyggen af et træningscenter. Jeg har kun været på arbejde og ligget på sofaen. Jeg kan virkelig mærke at mit energi niveau er faldet og min hovedpine er konstant. Normalt plejer jeg, at have en travl hverdag med masser af energi. Som jeg tidligere har nævnt har jeg piskesmæld, og er derfor afhængig af min træning. Så jeg glæder mig virkelig til, at kunne komme igang igen, så hovedpinen kan bekæmpes!

I går var jeg til kontrol på Hamlet. Jeg fik fjernet mine sting og var inde og snakke hos lægen. Mit ar så heldigvis rigtig fint ud, og lægen nævnte også at bevægelsen i min fod var fin. Jeg må starte genoptræning hos en fysioterapeut fra næste uge. Så det glæder jeg mig til. Derudover må jeg starte så småt op på svømning – JEG GLÆDER MIG VIRKELIG MEGET !!! Desværre går der ca. 5-6 måneder før jeg må løbe, hoppe etc. Men når jeg må starte op igen, starter jeg fra scratch. Så jeg har egentlig tænkt mig, at dele min genoptræning med jer. Så kan vi sammen blive bikiniklar til sommer.

Jeg målte min fedtprocent, muskelmasse osv. dagen inden operationen. Jeg har tænkt mig, at måle den igen inden jeg starter genoptræning for at, se hvad én måned på sofaen gør ved kroppen. Glæder I jer til resultaterne??? Det gør jeg i hvert fald ;)

Her ses knoglen på mit hælben inden operationen.. 
IMG_22751 1/2 uge efter operationen

IMG_3407

3 uger efter operationen

IMG_3512

 

 

Jeg ønsker Jer allesammen en rigtig dejlig weekend :)

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Maria

  Vil gerne lige udnytte lejligheden til at sende dig en masse tanker og varme :) og er det bare mig eller kan man ikke se aet ;) Det må være så forløsende at få et nogenlunde tidsrum på dvs muligheder og tænker at det er med til at give ro og følelsen af at der er en ende på dette.. ?! :) Det bliver altså virkelig spænende at følge din proces og din “1 måned på sofaen” – og ikke mindst lærerigt! :)

  Glædelig Jul herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak.. Ja det er virkelig dejligt, jeg har aldrig glædet mig så meget til at komme i svømmehallen. haha :D Rigtig god jul

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adios Amigos