Status efter operationen

Vind 3000 kr. til shopping

Downtownplus1

Lige nu kan I vinde et gavekort på 3000 kr. til Downtown PLUS. Ikke dårligt vel? Hvis du skal være den heldige, så læs videre :)

For cirka et års tid siden blev jeg bekendt med Downtown PLUS, da jeg så et link til billigt træningstøj. Jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev med det samme, og det har jeg ikke fortrudt! Mange synes måske, at de bliver spammet med en million mails fra dealsites, men fra Downtown PLUS modtager jeg kun mails ugentligt. Det er WIN WIN :)

Til Jer der ikke kender Downtown PLUS designersale, er dette en del af Downtown.dk., som mange måske kender for wellnessoplevelser, restaurantbesøg og meget mere. På PLUS kan du shoppe en masse lækre mærker til måde mænd, kvinder og børn. Dette er alt fra designertøj tøj til boligindretning. Der kommer ugentligt en masse lækre tilbud. I øjeblikket kører de blandt andet med 50 % på Casall træningstøj!

Husk tilmelde Jer nyhedsbrevet, for at være med i lodtrækningen om et gavekort på 3000 kr. til Downtown PLUS. Så går I heller ikke glip af gode tilbud. Tilmeldingen kan ske her.

DowntownPLUSvare

Læs konkurrencebetingelserne her

Indlægget er sponsoreret 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status efter operationen