Styrketræning for nybegyndere

Dårlige undskyldninger er der nok af

IMG_1782

“Jeg har lidt travlt” “Jeg skal lave lektier” “Jeg er træt” “Jeg har ondt i hånden”… Undskyldninger er der nok af.. Jeg er virkelig træt af folk, der har undskyldninger for alt. Lidt hårdt sagt, men det er simpelthen til, at brække sig over.

Ja, vi har allesammen en hektisk hverdag. Men jeg synes ikke, at der er nogle undskyld for at få presset træning ind 2-3 gange om ugen. Der er ingen, der siger at man behøver at træne en hel time, eller at man skal tage i et fitnesscenter for at træne. Nu har jeg ikke selv børn, og jeg kan sagtens forstå, at en hverdag med småbørn kan være hård, rigtig hård. Men det hele handler om vilje, man skal ville det.

De næste fem uger kommer jeg til, at have en virkelig presset hverdag. Jeg går på arbejde hver dag fra 8-16. Derudover læser jeg ved HD ved siden af, her skal til undervisning samt mødes med min studiegruppe tirsdag aften, torsdag aften samt søndage. Derudover har jeg også en kæreste, familie og veninder jeg gerne vil se. Og nå ja, så har jeg også bloggen at passe og en masse lektier der skal læses. Jeg synes selv, at jeg beviser at det ER muligt at træne selvom man har en virkelig presset hverdag, det handler om prioriteter. Jeg må tage op og træne inden arbejde fra 6-7 eller efter skole fra 21-22. That’s it :)

En skade behøver heller ikke altid være en undskyldning. Selvfølgelig skal man ikke tage ud og løbe hvis man har en knæskade, eller træne overkrop hvis man har en skulderskade. Men derfor behøver man ikke udelukke sin træning helt. Selvom jeg er lidt handicappet i øjeblikket og ikke kan træne optimalt, gør jeg det alligevel. Jeg kan ikke have sko på, jeg kan ikke gå/løbe, squatte osv. Men jeg kan cykle, træne core og meget andet. Få det bedste ud af din skade, selvom det ikke altid er super fedt :)

Husk at deltage i konkurrencen om denne lækre kogebog.

IMG_1715

 

 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Marianne

  Er helt på din side. Er også så træt af folk, som konstant kommer med dårlige undskyldninger. Hvis folk ikke har lyst til at træne, kan de da bare sige det i stedet for at give arbejdet, familien eller studiet skylden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  jeg giver dig ret! Jeg har selv en travl hverdag med skole, en hund, fire heste, og så er min mor i gang med kemo terapi så jeg hjælper med rigtig mange ting hjemme også (det gør jeg med glæde) men jeg træner stadig 5-6 gange i ugen i fitness center oven i det er jeg ved at træne mit knæ op efter en skade så det tager tid..
  Hvad man ikke alt gør for sin drømme krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig! Dejligt indlæg! Undskyldninger er der nemlig nok af! Jeg havde for nyligt benet i gips i 8 uger, men min overkrop fejlede jo intet, så den blev vedligeholdt ;) Dejlig blog du har dig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrketræning for nybegyndere