Skal du bage i weekenden?

Glutenfri chokobombe

IMG_3223

Jeg har tidligere lavet denne lækre chokolademousse. Den er simpelthen så lækker, at jeg bare måtte lave den igen.  Den tager max. 10 min. at lave. Det er WIN WIN! Desværre kan jeg ikke selv tage æren for opskriften. Det er Morten Svane, der har tryllet. Hans bog kan købes lige her.

Til 2 personer:

  • 50 g kokosmælk
  • 200 g hytteost
  • 20 g chokoladeprotein
  • 20 g kakao
  • 40 g Sukrin Melis

Sådan gør du:

  • Rør kokosmælk og hytteost sammen (jeg brugte en stavblender)
  • Bland protein, kakao og Sukrin i.
  • Klar til servering (smager bedst når den har stået i køleskabet)

Tip: Kan pyntes med bær og chokolade 

IMG_3230

cecilielange_signatur

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du bage i weekenden?