Min genoptræning

Klar til Thailand

IMG_1510

Jeg kan virkelig mærke fremskridt efter min operation. Så nu er jeg mentalt ved at være klar til en masse sol og afslapning. Jeg glæder mig virkelig til at få dykket, slappet af og have kvalitetstid med min søde kæreste. Jeg har næsten allerede pakket kufferteren ;)

Vi lander i Krabi og skal bo i Ao Nang. Derudover skal vi også en tur til Koh Lanta. Måske vi også tager et par dage til Phi Phi, hvem ved? Det bliver så skønt! Hvis I ligger inde med nogle tips, må i meget gerne skrive en kommentar :)

thai

 

Kimono: River Island  Hat: Asos  Solbriller: Ray-Ban  Bikini: Victorias Secret  Solcreme: Avenúe  Sports-bh: Nike  Headphones: Jabra  Shorts: Nike

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min genoptræning