Dårlige undskyldninger er der nok af

Marineret kalkunbryst med sweetpotato mos

IMG_3211

I går lavede jeg det lækreste kalkun i ovnen. Jeg lavede marianeden på gefulen, så hvor meget jeg brugte af hver, ved jeg desværre ikke (prøv jer frem)

Du skal bruge:

  • 1 fed hvidløg
  • Sukkerfri ketchup (jeg brugte isis)
  • Soya
  • Chili
  • Olivenolie
  • Timian
  • 700-900 g kalkunbryst
  • 3 sødekartofler

 

Sådan gør du:

1. Hvidløg, chili, ketchup, olie og soya blandes sammen i en skål.

2. Kalkunen vendes herefter i marinaden og lægges herefter i en frysepose.

3. Stil fryseposen med kalkunen i køleskabet i min. 1 time (jo længere den får lov at stå, desto bedre trænger smagen ind)

4. Tænd ovnen på 200 grader. Bages i ca. 35-40, alt efter størrelse.

5. Kog sødekaroflerne i ca. 20 min.

6. Hæl det meste af kartoffelvandet fra og blend herefter kartoflerne til mos.

 

Husk at kostplanen for de næste 14 dage kommer online i morgen :)

IMG_3219

 

 

cecilielange_signatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlige undskyldninger er der nok af