Glutenfri chokobombe

Min genoptræning

IMG_1701

Jeg har fået et par henvendelser vedr. min nuværende træningssituation (I kan læse om min situation her og her. ) Jeg har fået samlet mit genoptræningsprogram for de næste fire uger. Udover disse øvelser laver jeg en masse små øvelser hver dag, såsom at gå, stå på tær etc. Der er rigtig mange ting, som min krop ikke er i stand til endnu. Min achillessene er ikke så fleksibel endnu, så jeg skal være påpasselig. Jeg vil forsøge at lave nogle træningsvideoer snart :-) Hvis ikke I kender øvelserne, så prøv eventuelt at google dem.

Jeg har også fået en del spørgsmål til min fedtprocent. Jeg har er gået fra 27 % til 17 % på relativ kort tid. Dette har jeg gjort kun ved hjælp af den rette kost (kostplan kan ses her). Det eneste “træning” jeg har foretaget mig er cykling i 20 min. 3 gange ugentligt samt små øvelser. Det viser bare hvor vigtigt kosten er hvis man gerne vil tabe mig. Jeg vil MEGET hellere træne og kunne spise lidt ekstra chokolade ;) Men når jeg ikke kan træne optimalt, må jeg være lidt ekstra god med kosten.

 

Dag 1:

 • 20 min. Cykling
 • 3 x 12 Hip extension (1 ben)
 • 3 x 12 Bodyweight bridge
 • 3 x 12 Glute kickback (med ankelvægte)
 • 3 x 12 Lunges (uden vægt)
 • 3 x 12 Sumo Squat (uden vægt)
 • 3 x 12 Dødløft (med 10 kg)
 • 3 x. 12 Hyperextension
 • 3 x 12 Hyperextension (siden)
 • 3 x 12 Leg raises
 • 3 x 12 Twist
 • 3 x 12 Incline situps

 

Dag 2:

 • 30 min Crosstrainer
 • 3 x 12 Seated row
 • 3 x 12 Bent-over Row
 • 3 x 12 Skulderpress (dumbell)
 • 3 x 12 Tricep extesion (cable)
 • 3 x 12 Bicep curl
 • 3 x 12 Push ups
 • 3 x 1 min planke

Dag 3:

 • 45 min Crosstrainer
 • Udstrækning

 

Dag 4:

 • 20 min. Cykling
 • 3 x 12 Hip extension (1 ben)
 • 3 x 12 Bodyweight bridge
 • 3 x 12 Glute kickback (med ankelvægte)
 • 3 x 12 Lunges (uden vægt)
 • 3 x 12 Sumo Squat (uden vægt)
 • 3 x 12 Dødløft (med 10 kg)
 • 3 x. 12 Hyperextension
 • 3 x 12 Hyperextension (siden)
 • 3 x 30 Heel touch
 • 3 x 10 V-ups
 • 3 x 10 Jacknife (TRX)

Dag 5:

 • Svømning eller Pilates

 

Skærmbillede 2015-01-24 kl. 21.59.31

cecilielange_signatur

11 kommentarer

 • Anina

  Har du hviledag i løbet af en uge hvor du INTET laver? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja. Det har jeg (eller jeg har faktisk 2) :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Olesen

  Hej Cecilie,

  Jeg har fulgt din blog i noget tid efterhånden og du inspirerer mig virkelig med din træning og kost.

  Jeg vil gerne vide hvordan du laver din morgenmad, altså den med havregryn og proteinpulver.
  Opløser du bare pulveret i mælk og putter grynen i bagefter? :)
  Jeg laver normalt i en varm grød – har aldrig lavet den kold.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak :) Jeg putter bare mælk på min havregryn og så proteinpulver oveni og blander sammen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Ved du hvor meget du laver af – altså gram ift. havregryn, pulver, mm.? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Vil tro 50g havregryn og en halv scoop protein :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hej!

  Jeg er ved at bestille tøj fra Kari Traa hjem. Hvordan er det i størrelsen?
  Må jeg evt høre, hvilken størrelse du bruger derfra? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg bruger str. s :) Det er meget almindeligt i størrelsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteBB

  Hej Cecilie!

  Takl for en god blog. Blev lige fanget af billedet, synes altid dit træningsoutfits er så fede, så jeg ville høre om du kan anbefale nogle træningsbukser? Du har bla et lyserødt sæt der er rigtig lækkert, men tør ikke rigtig bestille det hjem uden at vide hvordan det er i størrelsen?
  Nu ved jeg ikke hvor høj du er, men jeg er 175, og sys nogle gange bukserne stumper lidt, når man køber dem i small foreksempel?

  Og så vil jeg altså gerne lige tilføje at jeg synes du er totalt sej, jeg er så imponeret over dit forløb her efter operationen. Du er kommet så stærkt igen :D Og jeg vil os hellere give den lidt ekstra gas på motionsfronten og tjene lørdags chokolade ;-) Selvom jeg faktisk troede at kvinder skulle have en fedtprocent på 20%, det tror jeg jeg læste engang? Men det er jo nok individuelt :D :D :D Det er hvertfald bare virkelig godt gået.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Mette. Mange tak for din besked. Det varmer :D Og ja lørdagschokoladen må vi aldrig glemme ;)
   Jeg er 177 cm og har derfor også altid problemer med at finder bukser. Men jeg er virkelig glad for Kari Traa’s modeller. Jeg synes at de sidder rigtig pænt.
   Jeg ved ikke helt hvad der er “normalt”. Jeg tror ikke altid på de kloge, jeg gør hvad der følges godt for min krop :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MetteBB

   Tak for svar, så tror jeg godt jeg tør prøve at bestille dem, nu hvor du er højere end jeg hehe :-)
   Og man skal sgu osse bare gøre det, man selv er glad for – du har jo også et bmi-tal der ligger lavere end normalen, og når man er naturligt slank så tror jeg altså det hænger sammen – har også selv et lavere bmi, så det kan da også være min er lavere hvis jeg får det målt. Har overvejet sådan en måling nede i fitness, men har ikke lige taget mig sammen hehe, men det er da en fed måde at måle fremskridt på.
   God weekend.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri chokobombe