Skønne salater og vidunderligt tilbehør

Sports Galla i Herning

IMG_1727

Jeg var så heldig, at være blevet inviteret til Spots Galla af The Whole Company, sammen med to andre bloggere. Hovedårsagen er, at det Whole Company (Castus) senere på året lancere et nyt produkt til sportsfolk.

Dagen startede med præsentation af de nye produkter. Produkterne er udviklet i samarbejde med diætister fra Team Danmark samt sportsfolk fra eliten. Jeg kan love Jer for, at de smager godt. I skal glæde jer! Efter en eftermiddag med en masse spændnede foredrag skulle vi spise middag i Boxen og herefter se show. Det var en virkelig hyggelig aften i selskab med folkene bag The Whole Company og de to søde bloggere Mette Lyngholm og Samantha Fotheringham.

Jeg skulle med en bus hjem til København. Desværre var Egon lidt for heftig, hvilket resulterede I, at Storebælt lukkede. Det var en halv-lang tur hjem til København. Vi var desværre ikke lige så VIP, som kronprinsen ;-)

Glæd jer til de nye produkter kommer senere på året.

IMG_1723

IMG_1731

IMG_1725

Arrangementet er sponsoreret af The Whole Company

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne salater og vidunderligt tilbehør