Nyheder fra Nike

Stop med at sammenligne dig selv med andre

IMG_2839

Jeg tror, at vi allesammen på et eller andet tidspunkt i livet har sammenlignet os med en anden. Det er så nemt, at sammenligne os med studiekammeraten, den bedste veninde eller hende på instagram. Hvorfor er det vi gør det? Er det jagten på det perfekte? Jeg tror ikke altid, at man tænker over når man gør det, altså sammenligner. Jeg indrømmer gerne, at jeg har sammenlignet mig med samtlige piger på instagram og Victorias Secret modeller. Det lyder virkelig dumt når jeg skriver det. For når jeg tænker mig rigtig godt om, er det jo mega dumt at bruge sin tid på. Jeg er jo god nok som  jeg er.

Sociale medier flyder med transformationsbilleder. Vi sammenligner andre transformationer med vores egen. Vi skal hele tiden ændre os. Bare en lille bitte smule. Helst indtil vi er perfekte. Jeg prøver ikke, at nedgøre trenden. Jeg synes det er super fedt at se folk transformationer og store vægttab. Men jeg synes der er gået lidt sport i den. Hvorfor SKAL vi blive ved, at ændre vores kroppe? Bliver vi aldrig tilfredse? Jeg er virkelig splittet omkring dette emne. Det er super fedt, at der er kommet så meget fokus på sundhed og træning. Men har det taget overhånd?

Vi skal virkelig huske at have følgende i baghovedet. VI ER ALLESAMMEN FORSKELLIGE! Det nytter ikke noget, at sammenligne os med hinanden. Hverken med hensyn til skolen, kroppen, hjemmet eller personligheden. Vi kan ikke ændre på vores kropsbygninger. Vi kan ikke ændre på vores personlighed. Hvorfor ikke få det bedste ud af den du er?

I går skete der noget helt fantastisk. Efter 7 uger på krykker gik jeg mine første skridt. Jeg var ved at græde af glæde. I det øjeblik var jeg fuldstændig ligeglad med folk der lavede PR i squats, dødløft osv. Det er da fuldstændig lige megt med alle de rekorder for JEG KAN GÅ. Det var ikke ment for, at nedgøre nogen og deres rekorder. Det er mega sejt gået, og jeg er glade på Jeres vegne. Men i denne situation ville det være fuldstændig tåbeligt, at sammenligne. Jeg er et helt andet sted end mange andre lige nu. Selvfølgelig er mit mål på længere sigt, at kunne squatte med vægt på ryggen. Men jeg kommer aldrig til, at lave PR i squats. Mine fødder er desværre for skrøbelige (og jeg har ikke lyst til, at gå igennem endnu en operation)

Husk at I allesammen er fantastiske på hver Jeres måde. Det ville være en kedelig verden hvis vi allesammen var ens :)

Be the best version of YOU

STOP

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Nike