Kostplan del 3

Tillykke til….

Vind

Tak til alle, der deltog i konkurrencen og et lækkert sæt træningstøj. Jeg har læst alle Jeres kommentare. Hold nu op, hvor var der mange gode råd :) Jeg har trukket en vinder. Stort tillykke til Melissa S, som skrev:

“mit bedste råd til at komme i gang med at træne/motivation er planlægning! planlæg den kommende uges træning dag for dag. På den måde gør det træningen mere overskuelig og du skal ikke tage stilling til hvad du skal træne/om du skal træne på dagen (da man så ofte udskyder til dagen efter).”

Melissa, du vil modtage en mail fra mig i løbet af i dag.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostplan del 3