Basic træningsgarderobe

100 % ren kylling

Kylling

Når jeg handler går jeg utrolig meget op i kvaliteten på varen. For mig er det vigtigt, at min krop får den rigtige næring uden for meget forarbejdet mad. Jeg må indrømme, at langt fra alle mine madvarer er økologiske, men jeg forsøger at købe så meget økologisk som muligt. Jeg går meget op I, at æg og mælkeprodukter er økologiske, derudover køber jeg oftest økologiske grønsager. Desværre er økologisk kød rimelig pebret, specielt når man har en kæreste der spiser en del kød. Selvom jeg ikke køber økologisk kød, går jeg op i at kødet er af ordentlig kvalitet.

Vidste I, at en kyllingefilet oftest er pumpet med vand? Det kan jeg fortælle Jer, at rigtig meget af den kylling, der ligger i køledisken er. Hvorfor ikke bruge lidt ekstra og få noget kød af ordentlig kvalitet? Jeg har været så heldig, at få tilsendt lidt kylling fra Danpo. Deres kylling er 100 % ren dansk kylling, lige som jeg kan lide det! :)

Aften inden jeg rejste havde jeg virkelig travlt med at pakke og skrive opgave. Heldigvis havde jeg wokretten i køleskabet! Alt var skåret og klar til, at komme i wokken. Først stegle jeg kyllinge i tilhørende kryderi, herefter tilsatte jeg grønsager, chili og hvidløg. Og bum, så var der mad! :)

IMG_3278

 Indlægget er sponsoreret 
cecilielange_signatur

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic træningsgarderobe