Hvor er det vildt!

14 dage i paradis

 photo IMG_1526_zps23046bd5.jpg

Så kom dagen endelig… I eftermiddag flyver jeg til varmen. Jeg skal tilbringe 14 dage i Thailand. Not bad huh? Jeg skal til Ao nang, Koh Lanta og muligvis Koh Lipe. Jeg har ikke været nogle af stederne, så hvis I har nogle gode tips må I meget gerne dele dem med mig :) Det betyder også at jeg tager en pause fra bloggen. Jeg har virkelig behov for, at trække stikket og have en masse kvalitetstid med min kæreste. Så jeg håber virkelig, at jeg kan holde mig væk fra bloggen ;) Men bare rolig, jeg har sørget for, at planlægge en masse indlæg. Hvis I gerne vil følge med på ferien kan Ifølge med på instagram @Cecilie_lange ,

Nu vil jeg tage ned og træne ben inden jeg smutter i lufthavnen. I kan se benprogrammet her.

Jeg glæder mig til, at vende tilbage med fornyet energi ! Husk at jeg stadigvæk gerne vil have Jeres ønsker til blogindlæg i fremtiden :)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det vildt!