Personlig træning

8 ting jeg hader ved sundhedstrenden

IMG_2998

Nogle gange får jeg virkelig lyst til, at slette min blog, slette min instagram og bare være anonym. Træningsbilleder og morgengrød bliver postet som aldrig før. Nogle gange bliver det bare for meget. Jeg kommer helt sikkert til, at få lidt hate for dette indlæg. Men det går nok.. Jeg ka’ ta’ det ;)

 

1. Alle skal udtrykke sin mening om alt

Jeg er virkelig træt af, at alle skal udtrykke sin mening om alt. Lad os bare tage Fitness World’s nye reklame. Der var den helt store diskussion igang om kvindenedgørelse, og om der nu ikke var plads til alle slags kvinder. SLAP NU AF…. Jeg synes heller ikke reklamen var godt.. Fresh Fitness reklamen holder 100%  Men er der virkelig en grund til, at grave så dybt i alt?

 

2. Ordet kropsidealer

Jeg er bogstavligtalt ved, at brække mig over ordet “kropsidealer” Sorry.. Om du er en XS eller XL kan være det samme. DU ER SKØN SOM DU ER :)

 

3. Udsolgt skyr

Når man smutter ned i sit nærmeste supermarkedet efter kl. 18.30 kommer man oftest ud for at skyr er udsolgt (specielt hvis det er på tilbud)

 

4. Bikini Fitness og personlige trænere

Det flyder med dem. Bikini fitness atlekter og personlige trænere. Misforstå mig nu ikke, der er utrolig mange dygtige og dedikerede trænere. Men jeg synes efterhånden, at alle uddanner sig til personlig træner. Lidt det samme med bikini fitness, alle gør det… Man skal gøre det fordi man brænder for det, og ikke fordi alle andre gør det.

 

5. Se-mig kulturen

Diverse “træningsfacebooksider” flyder med dem. Folk der poster “Se-mig-opslag” Jeg er helt enig i, at der er nogle motiverende opslag imellem, men det er godt nok (alt for) mange “se-mig-opslag”

 

6. Diskussioner om sundhed

Den evige diskussion om sundhed og balance. Jeg orker næsten ikke, at læse mere om det. Forleden skrev en pige noget i denne stil “En figenstang er usund, den er jo fyldt med frugtsukker”. Sig mig engang, hvornår er naturligt frugtsukker blevet direkte usundt? Og diskussionen om “balancen” vil ingen ende tage…. Jeg får lange patter

 

7. Overfyldte fitnesscentre

15.00-19.30.. Behøver jeg sige mere???

 

8. Slankekure

5:2, dukan, LCHF etc. Lynkure er der masser af. I min verden er den mest effektive måde at gennemgå et vægttab, livstilsændring. Bum færdig.

 

Hvad siger I? Er jeg virkelig den eneste der har det sådan? :D

 

 

 

 

 

cecilielange_signatur

17 kommentarer

 • Tanja

  Hahaha, jeg er vild med det her indlæg! Du har så meget fat i den lange ende. Og jeg elsker din kommentar om figenstangen – jeg gætter på det var på bodybananas piger? :D Jeg så den nemlig også – og jeg kunne slet ikke overskue det. Det er simpelthen for dumt ;-) Men tak for et godt grin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne ikke være mere enig!
  Især 4 og 6!

  Helt ærligt, så hænger det mig langt ud af halsen, at der konstant skal diskuteres og konstateres hvad der er sundt. Det ender altid med, at folk konkluderer ‘ sundhed er noget du selv definere, så længe du har det godt fysisk og psykisk’.. Right on sherlock, så har vi vist også diskuteret det emne til døde. STOP :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er så enig i den med bikinifitness..!
  Synes det er så vildt at folk er på diæt 1-2 år inden de skal stille op til konkurrencen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja, helt enig. Selvom jeg har stor respekt for, at folk gør det, synes jeg stadigvæk at det har taget overhånd :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Kan ikke være mere enig.
  Specielt nr 8. Det er lidt som om, at folk ikke forstår, at de skal ligge i kcal underskud for at tabe sig. om du så vælger at spise eks. 1300 kcal. i chips, eller i god hjemmelavet mad er underordnet. Kan godt forstå, at folk falder i igen efter sådan en kur, Det handler nemlig om en livsstilsændring!

  Og til det med skyr. Jeg kalder det for Christian Bitz effekten :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Word!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena A

  Dette er netop grunden til, at jeg er følger din blog :-)
  Tak for endnu et skønt indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Wilson

  AMEN SISTER :D mer’ er der sgu ik at sige til det du :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har mange gode pointer Cecilie! :-) Kommer du til et supermarked uden skyr – kan du evt. blot tage en omgang natural yoghurt og selv blande lidt proteinpulver i, evt. med lidt smag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Lyng

  Nej det er du ikke! Jeg har det fuldstændig på samme måde, det er på vej til at tage overhånd. Men for at være ærlig, så syntes jeg også det giver en vis form for motivation, at der er så mange der snakker om træning, sund mad og så vider på de sociale medier, ved ikke om det bare er mig der syntes det☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Total enig. Det bliver lige overdrevet nok, altså trenden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha, fantastisk! Selvironi er altid godt og jeg kan klart genkende mig selv! :D Det er godt liiige at huske det der med at slappe af ind i mellem og grine lidt af det hele :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Amen! Og en tilføjelse; får ultra lange patter af de som laver atlet-sider på Facebook, når de ikke engang har stillet op endnu og når det så kommer tæt på må de krybe til korset og sige “Argh jamen det der diæt, det bryder jeg mig ikke om. ” de glemmer hvad det egentlig handler om, og gør de som virkelig ånder og lever for det – hele vejen igennem, tilgrin.
  – Du har så meget fat i den lnge ende, og den der Bodybanans tøse gruppe… Pyha, den er snart for viderekommende! Tager mig til hovedet flere gange dagligt, og tænker “søde ven, du har brug for hjælp”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig træning