Indkøbsliste til kostplanen

Dine fødder fortjener det bedste

Nikesko

1. Her  2.Her  3.Her  4.Her  5.Her  6.Her  7.Her  8.Her

Efter min operation i hælen, er det virkelig gået op for mig hvor vigtigt det er med godt fodtøj. Desværre må jeg nok indse at de mange timer i stiletter, støvler og skøjter har gjort, at jeg har måtte igennem en operation. Jeg slipper nok ikke med endnu en operation, da min anden hæl heller ikke ser for godt ud. Jeg bliver derfor nødt til, at passe på mine fødder, så jeg kan udskyde en evt. operation i den anden fod. Jeg kan simpelthen ikke overskue endnu en omgang. Derfor synes jeg virkelig, at mine fusser fortjener et par nye træningssko.

Hvilken par synes i jeg skal vælge? :D

Jeg synes billedet nedenfor viser præcis hvorfor det er vigtigt, at passe godt på sine fødder. Du skal have dem hele livet…..

IMG_2275

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • Karoline

    Jeg har selv et par nike free 5.0 2014 (nr. 5), og jeg er så glad for dem! Det er en lidt bred model, hvilket er perfekt for mig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkøbsliste til kostplanen