100 % ren kylling

Ginger shot

IMG_3275

Influenza sæsonen er over os. Jeg er altid rædselslagen for at blive ramt. Det lyder måske lidt voldsomt (haha). Men jeg har virkelig ikke tid til, at lægge syg. Derfor forsøger jeg altid, at få mine vitaminer, så mit immunforsvar er klædt ordentlig på. Det kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis man flere gange om ugen smutter forbi Joe & The Juice. Derfor laver jeg selv mit eget ingefær shot. Det er nemt og tager kun et par minutter.

Du skal bruge:

  • En juicepresser
  • 1 stort stykke ingefær
  • Lidt øko. citrol
  • 1 stort æble

Sådan gør du:

  • Pres alle ingredienserne, og hæl derefter væsken på glas

IMG_3269

cecilielange_signatur

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 % ren kylling