Lækre chokoladescones

Gør en lavere fedtprocent dig lykkelig?

IMG_9577

Efter fem-seks uger med sund mad og uden for meget sukker har jeg tabt en del fedt(Til de interesseret kan i læse guiden til en lavere fedtprocent her) Ja faktisk er mine mavemuller ved, at kigge frem igen. Jeg bliver virkelig glad når jeg hver morgen kigger mig selv i spejlet.

Men alligevel går jeg hver dag og craver chokolade og søde sager. Det er som om, at når man ikke må, så har man endnu mere lyst til det. Og jo jeg må jo godt. Men når man skal i bikini om 1 1/2 uge, og man ikke har samme aktivitetsniveau som før (pga. operationen) er der andre områder man må stramme op på. Jeg er på ingen måde tyk og har aldrig været det, og alligevel føler jeg mig dårligt tilpas når jeg ikke træner og spiser usundt. Jeg er helt sikker på, at det hænger sammen med, at jeg har dyrket sport siden jeg var 4 år. Jeg føler mig bedst tilpas i min krop når den er ”fit”.

Jeg har måtte planlægge mange af mine måltider den seneste stykke tid, og min aftensmad har oftest bestået af kylling med bønner. Er det virkelig det værd??? Både ja og nej. Jeg ville aldrig kunne leve sådan her i længere tid. Jeg kan godt lide min vinterpels, men jeg kan virkelig også godt lide min sommermavse ;) Når det nu “kun” drejer sig om 1 1/2 måneds opstramning, er det vel lige til at overkomme ;) Jeg ved jo hvor glad jeg bliver, når jeg hopper i bikinien! Når jeg skriver det her væmmes jeg faktisk lidt ved mig selv….. JEG ER JO MEGA OVER FLADISK :( Jeg ville ønske at jeg hvilede mere i mig selv og min krop. Måske lære jeg det en dag???

 

 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Måske gør det ikke noget at en lavere fedtprocent faktisk gør dig gladere? Måske er det ordet lykkelig du lægger for meget i? Det er jo ikke nødvendigvis sådan at hele din personlighed bliver overfladisk fordi du går op i dit udseende, og jeg synes faktisk ikke der er noget galt med at sige; jeg føler mig bedre til pas i en bikini med en lavere fedtprocent. Det betyder jo ikke at du ikke hviler i dig selv eller elsker dig selv, men bare at du rent æstetisk foretrækker en lidt mere markeret mave i spejlet når den skal afklædes offentligt.
  Det er måske også lidt min egen kæphest her, men jeg ser intet problem i at man er gladere for sig selv i en tyndere, mere markeret eller mere muskuløs udgave – så længe det er rent æstetisk og ikke hele dit selvværd som menneske der bliver bedre eller dårligere af at lave en fysisk forandring såsom fedtprocent reduktion.

  Du er smuk og dejlig uanset Cecilie – go ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes kun at det er fedt, at du er så ærlig. Tror helt sikkert, at der er mange piger der kan relatere til det (inkl mig selv).
  :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emina

  Hej Cecilie!
  Jeg er præcis på samme måde. Jeg skal også i bikinien om lidt (D. 25/2) og har siden 1. januar kørt så hård på som mulig både kost og træningen. Har især brugt din madplan som har været en kæmpe hjælp. Får også tit det svar når jeg siger jeg ikke spiser andet end grønt og sundt, at jeg ikke behøver det og jeg er slank og pæn! Men jeg er også “overfladisk” og vil se mere veltrænet ud, nyder også synet om morgen, at se det giver pote, selvom der er langt vej igen, men klart en forandring siden jeg startede, og jeg vil gerne takke dig! Bruger rigtig meget din blog, sin instagram som hjælp, du er en sej tøs og fortsæt endelig som du gør nu! Fordi du hjælper mange, især lille mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre chokoladescones