Unge kan mere, end vi går og tror!

Hjemmetræning med ankelvægte

Jeg har længe gået og ønsket mig et sæt ankelvægte. De er fantastiske til toning af numsen. Jeg var så heldig, at få tilsendt lidt hjemmetræningsudstyr fra www.abilicaonline.dk . Lige siden jeg modtog mine ankelvægte for et par uger siden har jeg brugt dem et par gange om ugen. Det er super lækkert, at man kan lave lidt numseøvelser derhjemme, uden at skulle tage “hele” vejen til fitnesscenteret. Når man sidder på kontor 8 timer om dagen har ens balder godt af at blive aktiveret. Jeg har lavet en video med mine ynglingsøvelser. Hvis I har problemer med, at se videoen kan I se den her.


Øvelserne laves som superset(uden pause). De køres igennem 3 gange. Husk at kører 20 gentagelse med både højre og venstre ben. Mine ankelvægte vejer kun 1,5 kg. hver. Men jeg lover Jer for, at det er mere end rigeligt ;) Til de nysgerrige kan de fås til billige penge lige her.

20 x glute kickbacks

20 x rear leg raises

20 x glute bridge

20 x glute bridge one leg

 

OBS. Øvelserne kan sagtens laves uden ankelvægte, men jeg anbefalder at man anskaffer sig et par.

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Anne

  Super fedt med sådan en video – gerne flere i samme stil :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie,
  Tak for videoen. Jeg har i lang tid også tænkt på at købe et par ankelvægte.

  Dem du har fra Abilica. Er det de samme som dem jeg linker til her?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unge kan mere, end vi går og tror!