Ugens træningsplaner

Hvor er det vildt!

IMG_0594

Tænk at jeg allerede har haft bloggen i et halvt år? Det er gået helt åndsvagt stærkt.. Da jeg for ca. syv mdr. siden blev tilbudt at blogge for Bloggers Delight, gik der ikke længe før end jeg takkede ja. Samtidig var det virkelig grænseoverskridende. For jeg havde jo aldrig blogget før. Hvad skulle jeg skrive om, og tænk du hvis ingen gad læse med? Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Jeg skulle pludselig til, at afsætte en masse timer til bloggen, timer som jeg faktisk ikke har. Men når man virkelig brænder for noget, så finder man tiden :) Noget af det bedste har været alle de søde kommentarer, beskeder og mails fra Jer. Det er så overvældende, at man faktisk kan motivere og hjælpe andre. Derudover har det været så fedt at møde en masse af de andre bloggere. De er simpelthen alle sammen så søde. Det er fedt at møde nogle, som har samme passion for træning som en selv. Jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg takkede ja.

Hovedårsagen til, at jeg skriver det indlæg er egentlig bare for at takke jer. Jeg er så taknemmelig for, at I har lyst til at læse med og jeg elsker når i kommentere og skriver til mig, det giver mig endnu mere lyst til, at fortsætte med bloggen.. Husk, at I altid er velkommen til at skrive til mig herinde eller på mail. Jeg lover at svare så hurtigt jeg kan. Jeg har også et spørgsmål til Jer. Hvilke type indlæg vil I gerne læse mere af, og hvilke type indlæg skal der være færre af? Personlige indlæg, træningstips, opskrifter, videoer, madplaner eller andet? Jeg er åben for konstruktiv kritik :)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træningsplaner