Dine fødder fortjener det bedste

Personlig træning

IMG_2750

Som jeg nævnte på instagram har jeg “fået” en personlig træner. Jeg har længe overvejet at hyre en personlig træner, men jeg har aldrig fået gjort noget ved det. Det afhænger i bund og grund nok af de omkostninger, der er forbundet med en personlig træner. Egentlig er det jo en dum tanke, for det er jo virkelig en investering, hvis man hyre en dygtig træner. Jeg har faktisk haft én speciel træner i tankerne, og da han lavede en facebook konkurrence skyndte jeg mig, at melde mig til. Man kunne jo være heldig? And guess what? JEG VANDT !!! :) Præmien bestod af 3 timers personlig træning, en træningsplan samt en kostplan. Hvor lækkert er det lige?

Til Jer der ikke kender ham hedder han Tahi Wilson. Han holder til i Fitness DK på Nygårdsvej (til Jer der kunne være interesseret). I går havde jeg første møde med Tahi. Jeg var virkelig spændt idet jeg aldrig har prøvet personlig træning før. Vi startede ud med at måle og veje mig, samt tage et før-billede. Derudover snakkede vi kort om min skade, så han kunne tilpasse træningen herefter. Herefter fik jeg en hurtig rundvisning i centeret, og så var det ellers igang med kondi- og styrketest(jeg er godt nok blevet en slapvans efter min operation).

Jeg glæder mig virkelig til, at komme rigtig igang, blive stærkere og få finpudset min teknik. Jeg er sikker på at Tahi er den helt rigtige til opgaven. Jeg regner stærkt med, at fortsætte med Tahi efter min præmie er “udløbet”. Man behøver jo ikke have personlig træner på hver uge, det kunne måske være én gang om måneden? Jeg skal nok sørge for, at dele billeder og gode tips under forløbet :)

Tahi

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine fødder fortjener det bedste