Hjemmetræning med ankelvægte

Ugens træningsplaner

IMG_1769

ENDELIG er jeg ved, at komme mig helt efter min operation… Eller sådan næsten da. Jeg kan næsten alt (undtagen løb og afsæt/hop) Dvs. at jeg så småt er gået igang med styrketræning igen. Selvom jeg virkelig er blevet en slapsvans, er det skønt at være igang igen. Jeg rejser på lørdag, og inden da har jeg et stramt program foran mig ;) Det bliver en lidt atypisk træningsuge for mig, da jeg ikke plejer at dele det op på denne måde (min overkropstræning er minimal i denne uge) Men jeg synes alligevel, at jeg ville dele min træningsuge med Jer :) Jeg håber snart, at jeg kan lokke min søde kæreste til at filme nogle af øvelserne, indtil da må i google.

Mandag (ben/glute)

 • 10 x 3 squat (I smith stativ)
 • 10 x 3 hipthrusters (super set med glute bridge)
 • 15 x 3 glute bridge (super set med hipthrusters)
 • 10 x 3 cabel kick back
 • 20 x 3 glute kickbacks (super set med rear leg raises)
 • 20 x 3 rear leg raises (super set med glute kickbacks)

Tirdag (morgencardio + mave)

 • 45 min. crosstrainer (puls på ca. 140)
 • 11 min. abs workout (se video her)

Onsdag (personlig træning)

 • Hvad mon Tahi finder på?????

Torsdag (morgencardio + mave)

 • 30 min cross trainer
 • 15 min. gang med 10 % stigning (normalt ville jeg tage 15 %, men min achillessene er ikke helt glad for den store stigning)
 • 11 min. abs workout

Fredag (overkrop)

 • 10 x 3 bench over rows
 • 10 x 3 seated row
 • 10 x 3 Shoulder press
 • 10 x 3 bicep curls
 • 10 x 3 tricep extensions
 • 10 x 3 push ups

Lørdag: (ben+mave)

 • 10 x 3 squat (super set)
 • 10 x 3 sumo squat (super set)
 • 10 x 3 små vip i 90 grader (super set)
 • 10 x 3 dødløft
 • 10 x 3 lunges
 • 10 x 3 back extensions
 • 10 x 3 side m. vægt
 • 10 x 3 Leg raises  (super set)
 • 10 x 3 crunches (super set)
 • 10 x 3 TRX pike (super set)
 • 10 x 3 TRX saw (super set)
cecilielange_signatur

6 kommentarer

 • Nana

  Hej cecilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej cecilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor længe køre du det program? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor længe køre du det program ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anina

  Du er SUPER inspirerende at følge – og jeg ser frem til dine opdateringer hver dag :) Du virker til at være en pige i balance og det misunder jeg dig helt vildt :) Jeg vil derfor spørge om jeg må høre hvad du vejer, hvor høj du er og hvad du med din nye plan har af mål – ift. træningsplan og kost? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UL

  Hey -fedt at læse om dit program! Mega inspirerende. Hvor meget vægt har du til de forskellige øvelser?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning med ankelvægte