Gør en lavere fedtprocent dig lykkelig?

Unge kan mere, end vi går og tror!

Jeg er stor fan af projekter, der støtter op om unges muligheder for en sundere hverdag. Derfor takkede jeg straks ja, da jeg fik muligheden for, at dele denne video med Jer. Jeg synes virkelig, at det er et projekt med fede muligheder.  Unge kan mere, end de går og tror… ! Nu kan jeg (i en alder af 25år) godt føle mig lidt smågammel ;) Jeg ser tilbage på mine unge dage, som sjove og aktive. Jeg havde muligheden for, at dyrke den sport jeg elskede, og nogle forældre som havde mulighed for, at give mig en masse oplevelser. Desværre er det ikke alle unge, som har de samme muligheder. Derfor giver dette muligheden for, at udleve drømme.Følg Jeres drømme og lev livet fuldt ud. Jeg har ting i livet, som jeg ærger mig over ikke at have gjort, og nu er jeg snart for gammel til, at gøre noget ved det.  Nordea-fonden giver 100 mio. DKK til projekter for unge i 2015. Ligger du inde med en god idé, så udfyld og send formularen senest d. 13 marts 2015. Jeg skal i hvert fald give mit bedste bud på www.nordeafonden.dk

Se videoen, og fortæl mig om dine drømme! :)

Indlægget er sponsoreret

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør en lavere fedtprocent dig lykkelig?