Når løbetøjet er altafgørende

5 instagram profiler jeg elsker at følge (1)

Der er rigtig mange bloggere, der giver læserne et indblik i hvilke blogs og instagram profiler de følger, blandt andet har Matilde og Tine givet deres bud  Der er en del(læs: mange) instagram profiler, som jeg elsker at følge, så det her indlæg ville blive rigtig rigtig langt, hvis jeg skulle liste alle op :) De første fem piger, er så inspirerende at følge. Jeg kan kun anbefale, Jer at kigge forbi deres instram!
 photo Skaeligrmbillede 2015-03-15 kl. 20.04.58_zpsjleqw0yp.png

1. fitnrun. Camilla har jeg fulgt i flere år. Selvom jeg ikke selv er den store løber, elsker hendes daglige løbeupdates! Man bliver virkelig i godt humør af hendes billeder og får selv lyst til, at hoppe i løbeskoene :)

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-15 kl. 20.02.35_zpsq602uu6e.png

 2. fitbysophy. Jeg har ikke fulgt hende meget mere end et par måneder, men jeg bliver virkelig i godt humør hver gang Sofie poster nye billeder. Det virker til, at hun nyder livet med træning og højt humør.

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-15 kl. 20.03.31_zpswsf50mbm.png

 3.christinavld. Jeg har kendt Christina i mange år. Da hun for en del år siden startede op på HIIT træning, blev jeg simpelthen så fascineret over de ting hun lærte. Jeg elsker at se hendes træningsvideoer, og får en masse inspiration til mine egne træninger.

 

Skærmbillede 2015-03-16 kl. 09.30.58

4.juliebruunsblog: Hvis man er sulten skal man bare smutte ind forbi Julie’s instagram. Hun laver nogle vilde kager og tager fantastiske billeder.

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-15 kl. 20.04.11_zpswthfsemb.png

 

5.mettelyngholm: Jeg har efterhånden fulgt Mette i et par år. Jeg har stor respekt for hendes træning og syn på livet. Jeg bliver virkelig motiveret af hendes updates, og får virkelig lyst til at give den en skalle med træningen. Jeg har mødt Mette en enkelt gang (hun er endnu sødere end hun ser ud!)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Åh hvor er du skøn Cecilie.
    Jeg håber vi løber ind i hinanden igen, inden alt for længe!

    Og hey, lad være med at rive håret af dig selv. Du skal nok komme ovenpå igen efter operationen ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når løbetøjet er altafgørende