Vinder af Kari Traa træningstøj

Høretelefoner til træning

Hørevof

Jeg er på udkig efter nogle nye høretelefoner til træning. Jeg er virkelig i tvivl om hvilke jeg skal vælge. De skal primært bruges til styrketræning og løb. Jeg har længe godt kunne tænke mig nogle store hørebøffer, men er lidt i tvivl om de falder ned når man løber? Jeg ved heller ikke helt om de skal være trådløse eller ej? Jeg synes i hvert fald at designet på dem jeg har fundet er super lækre, men måske jeg skulle vælge nogle i sorte i stedet? Kan nogle af Jer anbefale nogle gode høretelefoner til træning, der ikke koster en bondegård? :)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Kari Traa træningstøj