Bliv sommerklar på 3 måneder

Jeg må gå til bekendelse….

Skærmbillede 2015-03-09 kl. 05.46.30

Træningstop fra Kari Traa kan købes her

Da jeg lå og slappede af på en solseng i Thailand, var jeg overbevist om at jeg ville komme hjem med verdens største overskud. Derfor skrev jeg indlægget Bliv sommerklar på 3 måneder . Jeg jeg kom hjem sent søndag aften, efter en 18 timers lang rejse. Jeg vågnede mandag morgen kl 04.00 (længe leve jetlag). Selvfølgelig stod jeg op og begyndte at vaske tøj og pakke ud, og kl. 07 tog jeg på arbejde. Tirsdag og onsdag vågnede jeg også tidligt, så det blev udnyttet med en morgentræning tirsdag. Jeg har været fuldstændig smadret efter arbejde og har følt mig halvsløj, og har ikke nået alt det jeg burde. Ifølge min egen plan skulle jeg jo holde min kost fri fra sukker i denne uge, så jeg kunne vænne mig af min daglige chokoladetrang ;) Jeg må gå til bekendelse.. JEG SPISTE KAGE I GÅR…. TO STYKKER! Selvom jeg er fitnessblogger, er jeg også kun et menneske. Jeg falder også i mange gange, og det skal man lærer at acceptere. Nyd det i stedet for, at få dårlig samvittighed. Det nytter ikke, at gå helt ned med flaget fordi man falder i engang imellem. Når man falder I, har mange måske tildens til at sige “Så venter jeg til mandag med, at gå igang igen”. Det er nok den største fejltagelse man kan begå, hvorfor ikke starte på en frisk måltidet efter? To stykker kage ødelægger ikke din form, så det er bare op på hesten igen.

Jeg er virkelig glad for, at I har taget så godt i mod mit lille Bliv-klar-til-sommer-projekt . Det er virkelig fedt, at I har lyst til at læse med og lade Jer inspirerer. Glæd Jer til næste uge, hvor der kommer inspiration til træning, både for Jer der gerne vil bygge muskler, og for Jer der gerne vil tabe de overflødige kilo. Jeg lover at svare på alle kommentarer hurtigst muligt :).

I må have en rigtig dejlig dag.

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • SÅ enig Cecilie! Fokus er vigtigt, men et par dage med hvile eller sukker, det ødelægger skam ingenting :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimmie Jensen

    At være alt for fanatisk omkring ens kost er hellere ikke sundt, så snydemåltider i ny og næ helt iorden! Det vigtigste er også at lytte til ens krop ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv sommerklar på 3 måneder