Vind for 5000 DKK brændstof

Når løbetøjet er altafgørende

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 20.26.17

Foråret er over os, hvilket betyder lysere tider og varmere temperaturer. Jeg er en rigtig frossenpind. Så det der med at løbe udenfor fra november – marts bliver jeg virkelig aldrig fan af, det er som om at mine lunger ikke kan følge med, haha. Jeg bryder mig faktisk ikke særlig meget om at løbe, eller lad mig sige det sådan… Jeg synes det er røv hårdt! Hvert år forsøger jeg virkelig at fortælle mig selv, at nu skal jeg altså lære at elske det! Sidste sommer løb min veninde og  jeg min. 2 gange om ugen. Det var faktisk fedt, at komme igang med løb, og det hele gik lidt nemmere nu hvor vi var to. Nu går der forhåbentlig ikke alt for lang tid, førend jeg kan starte op på løb igen. Godt nok må jeg kun starte ud meget blidt (vi snakker luntetempo)

Når jeg løber udenfor er mit træningstøj rigtig vigtigt for mig. Der er ikke noget værre end at fryse, eller at have så meget tøj på at huden ikke kan ånde. Jeg har været så heldig at modtage den lækreste løbejakke fra Bybutterfly.Jeg er helt vildt med designet og komforten. Jeg var lige ude og teste den på en gå tur. Den er simpelthen SÅ lækkert at have på, og perfekt til det vejr vi har i øjeblikket! Jakken i sig selv vejer ingen ting og så er den vindafvisende.. Hvis ikke man er til pink fås den også i blå :) Tryk blot på billederne for, at komme direkte til webshoppen.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 15.06.29

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 15.06.19

 

Indlægget er ikke sponsoreret. Jakken er modtaget som gave. 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind for 5000 DKK brændstof