Summer cravings

Sommerklar #1

IMG_3421

Hold da op hvor er jeg overvældet, over at I tog så godt imod “Bliv sommerklar på 3 måneder” Faktisk er det et af de mest læste indlæg i bloggens historie. Det er virkelig fedt, at kunne inspirere så mange mennesker.

Til at starte med ,vil jeg egentlig gerne redegøre hvorfor jeg bruger ordet “sommerKLAR” i stedet for “FIT”. Nogle mener måske at det er nødvendigt at stå knivskarpt om sommeren, og rende rundt med den vildeste sixpack, men det er altså langt fra de fleste. Jeg vil ikke lyve og sige, at jeg ikke arbejder lidt ekstra for sommerformen, men min krop ser stort set ens ud hele året rundt (lige bortset fra december, haha) Selvfølglig svinger min fedtprocent fra måned til anden, men det er de helt store udsving. Vi er allesammen forskellige og har forskellige mål med vores liv. Jeg synes at ordet sommerklar dækker mere bredt end FIT. Hvordan man vælger at definere sommerklar er individuelt :) Jeg indrømmer gerne at jeg engang gik efter efter sixpacken, vi snakker faktisk sidste sommer. I år ser mine mål for sommeren helt anderledes. Mit allerstørste mål er at jeg skal kunne løbe igen, ikke hurigt, ikke langt.. Men bare løbe. Derudover vil jeg rigtig gerne have lidt flere muller på min numse ;) – Så måske jeg skulle lave en få-en-fyldig-numse-guide? ;) ;) ;)

VIGTIGST AF ALT… Lysten skal være der! Hvis lysten er der har man lyst til at gøre det til en livsstil, og ikke kun gøre det til et projekt “sommerklar”. Jeg går utrolig meget op, i at der skal være plads til det hele. JA, der skal være plads til chokolade og JA der skal være plads til alkohol. Jeg har før bevist, at det er muligt at få en lavere fedtprocent uden vilde diæter, slankepiller etc. Husk at dette projekt kun er til inspiration, det er ikke en guide som sådan. Der vil selvfølgelig blive delt træningstips, træningsprogrammer, videoer, madplaner med mere :)

Jeg glæder mig virkelig til, at arbejdet på projektet i weekenden, og få planlagt en masse lækkert til Jer! Der vil være inspiration til alle, både for dem der gerne vil have en lavere fedtprocent og dem, der bare gerne vil have inspiration til en sundere sommer. Hvis der er noget specielt I gerne vil have op må i endelig skrive :)

IMG_9863

cecilielange_signatur

6 kommentarer

 • Maria

  Kunne rigtig godt tænke mig nogle øvelser, der kan laves hjemme, uden de helt store hjælpemidler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hejsa, hvor er din bikini fra, den hvor billedet er sort/hvid :grinning: ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Få-en-fyldig-numse-guide! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Høeg

  Hej Cecilie! Et indlæg om en fyldigere numse ville være lækkert. :) Håber det bliver øvelser man kan lave i fitness centeret, da jeg aldrig får trænet derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Virkelig pæn sommerform du har på billedet! Hvad lå din vægt på kg mæssigt på det tidspunkt?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Signe. Mange tak.. Jeg ved ikke hvad min vægt lå på, da jeg faktisk aldrig vejer mig. Jeg ved dog at min fedtprocent lå på omkring 16% :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer cravings