Sommerklar #1

Status på min genoptræning

IMG_3737

Det er efterhånden længe siden, at I har hørt status på min genoptræning. Til de nyankommne læsere kan I læse lidt om min operation og genoptræning her.

Status er lige nu, at jeg stadigvæk ikke kan gå sådan 100 % rigtigt (LORT). Jeg er ved at rive håret af mig selv – og det samme tror jeg min fys er. Haha.. Så lige nu er mit fokus på min gang. Styrketræning er jeg kommet i gang med igen takket være min træner Tahi. Jeg glæder mig til, at komme rigtig i gang med mit træningsprogram og se om det giver resultater. Afsæt og hop er stadigvæk no go – Så ingen burpbees, jumpsquat eller andet sjovt. Jeg har været ude og “løbe” to gange i denne uge, det er en kæmpe sejr for mig, at komme igang med at løbe, også selvom at det er meget langsomt. Kunne i være interesseret i, at jeg deler mit “løbeprogram” med jer?

Det har virkelig været et langt og sejt forløb. Selve operationen var ikke slem, men det var de psykiske og fysiske aspekter derimod. Jeg krydser fingre for, at jeg ikke skal igennem endnu en operation lige foreløbig. Det magter jeg ikke lige nu. Jeg satser stærkt på at være 100 % ovenpå til sommer, så jeg igen kan hoppe rundt og lave inspirerende træningsvideoer til Jer :)

IMG_3407

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerklar #1