Gæsteindlæg: Genoptræning efter en hofteoperation

Thai cooking class

 photo IMG_3807_zps83eesu2m.jpg

Jeg er kæmpe fan af Thaimad og spiser det rimelig ofte. Desværre er det lidt halv pebret hvis man skal købe det som Take Away herhjemme. Derfor meldte min kæreste og jeg os til en cooking class da vi besøgte Thailand for et par uger siden. Vi lærte en masse lækkert om thaimad og hvordan man får den rigtige smag frem i maden.

Vi lærte blandt andet at lave:

  • Paste fra bunden
  • Kylling i Grøn Karry
  • Stegte ris med grønsager
  • Kyllingesalat
  • Kylling stegt i rød karry

Jeg har selvfølgelig skrevet alle opskrifterne ned. Har I lyst til at se dem? :) Hvis ja, så har jeg planer om at stå i køkkent hele weekenden og trylle en masser lækkerier frem til jer.

 photo IMG_3788_zpsvj4abq4h.jpg

 photo IMG_3826_zpsn4hnmbuz.jpg

 

 

cecilielange_signatur
   

4 kommentarer

  • Jeg elsker også thai-mad! Laver det også selv en gang imellem, men det er altid den samme ret! Glæder mig til at få inspiration til nye opskrifter, når de kommer på bloggen! :)
    Kh The A-Way!
    https://theawayblog.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Madsen

    ja ja ja ja ja!!!! Elsker thaimad, men sys aldrig helt at jeg får den rigtige smag frem i maden, det er altid som om der ligesom mangler et eller andet!

    Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil så gerne se dem!! Elsker thaimad og har selv planer om at skulle på madkursus i Thailand en dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Det kunne da være dejligt, hvis du vil dele opskrifter, og hvad du lærte på cooking class i Thailand.
    Da jeg selv var i Kina for nogle år siden, var jeg også på sådan en cooking class, og det er bare skønt at lære at lave det lokale mad fra bunden :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg: Genoptræning efter en hofteoperation