Sådan kommer du i gang med morgentræning

Thailand’s svar på Maldiverne

cl1

Jeg har virkelig glædet mig til, at fortælle Jer om dette sted. Da jeg for et par år siden hørte om øen, var jeg ikke i tvivl om at jeg en eller anden dag skulle dertil. Jeg var dog lidt i tvivl om vi gad rejse så langt når nu kun vi havde 14 dages ferie, men da jeg så En verdens som legeplads‘ billeder på instagram, var jeg ikke i tvivl! Rejsen dertil var en lille smule halvlang, men det var det hele værd. Det er nok den smukkeste ø jeg nogensinde har boet på!

Øen hedder Koh Lipe, som ligger helt nede i Sydthailand, faktisk ikke langt fra Malaysia. Vi bookede først hotel to dage inden ankomst. Desværre var alle bungalows på stranden udsolgt, så vi måtte “nøjes” med at bo på Walking Street, hvilket også var ganske udemærket.

Der er ikke så forfærdelig meget, at lave på øen, da den ikke er særlig stor. Vi brugte udelukkende dagene på dykning og afslapning på stranden. Det lækre ved denne ø, er at der endnu ikke er så mange turister. Man ser ikke overproppede strande som på f.eks. Phuket og Phi Phi, og dykningen havde vi helt for os selv (ingen andre dykkerbåde i sigte). Desværre tror jeg ikke, at der går mange år før end øen er proppet med turister :(

cl3

Hvis man vælger, at tage til denne ø (som jeg virkelig vil anbefale), skal man have nogle ting i baghovedet… Det er “dyrt” at leve her, altså ikke som i dyrt dyrt, men en lille smule dyrre end mange andre steder i Thailand. Dog kan man sagtens få diverse thairetter for omkring 120-150 bath (25-30 kr.) Hotellerne er også lidt halvpebret, og de bedste til prisen ryger først. Så bestil i god tid, hvis I vil bo på stranden. Hvis jeg skal afsted igen, skal jeg helt sikkert bo på Sunrise Beach! Husk også at rejsen dertil kan være lidt lang alt efter hvor man befinder sig. Fra Ao Nang tog det ca. 7 timer med minibus og speedbåd.

Nu har jeg efterhånden været rigtig mange steder i Thailand, derfor vil jeg sørge for at lave én samlet rejseguide til alle stederne med tips til rundrejse osv.

Følg med på instagram og se flere privat billeder fra Thailand :) @Cecilie_lange

cl2

 

cecilielange_signatur

7 kommentarer

 • Der ser helt fantastisk ud! Jeg har aldrig været i Thailand, så vil se meget frem til din rejseguide! For en ting er sikkert – jeg SKAL meget snart til Thailand :D
  Kh The A-Way!
  https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Cecilie.

  Jeg at på Kho Lipe i Januar. Jeg deler din passion med øen. Jeg har ligesom du rejst i Thailand mange gange. Men for mig er Kho lipe det rigtige Thailand.. Håber i nyder tiden der..

  Bh stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasia

  Skal til Ao Nang om en uge og overvejer stærkt Koh Lipe.
  Hvordan kom i fra Ao Nang til Koh Lipe – hvem bestilte i turen igennem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Vi gik bare ned til sådan en “Turist tour” og sagde at vi gerne ville til Koh Lipe. Så bestilte de billetter til os. Vi tog en minivan til Tran og en sejlede derfra. Det kostede 1000 THB pr. mand :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Ved du om man nemt kan komme til Koh Lipe fra Koh Phi Phi og hvor lang tid det i så fald tager? Jeg skal nemlig til Thailind hele juli måned og skal være 4 dage på Phi Phi. Men er bare lidt bange for at det er alt for overrendt af turister, så kunne godt overveje at tilbringe et par dage her, hvis det ellers kan lade sig gøre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Cille,
  Jeg håber du har det godt!
  Jeg kan ikke umiddelbart se en samlet rejseguide til Thailand, så hermed et ønske til et indlæg ;) Hvis man skal til Thailand to uger i februar/marts og aldrig har været der før, hvor ville du så tage hen? Vi er til god mad, smukke strande, flot natur og afslapning. Håber du kan anbefale lidt :)

  Kh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  JEG KUNNE IKKE VÆRE MERE ENIG! Var slet ikke k tvivl om, at det var Koh Lipe du skrev om, da jeg læste de første par linjer. Har aldrig set smukkere sted. Vi skulle kun være på øen i tre-fire dage men endte med at være der i 11 dage. Det var jo helt fantastisk <3 Glæder mig til at vende tilbage i januar 2020.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du i gang med morgentræning