Thailand's svar på Maldiverne

Tilbage fra Thailand

 photo IMG_3400_zpstqucpgue.jpg

Så er jeg tilbage i kolde Danmark efter 14 dages ferie. Det har været så skønt med afslapning og varme. Bloggen har været en lille smule stille. Jeg har bare haft brug for, at trække stikker fuldstændig. Men jeg må indrømme at jeg virkelig har savnet at blogge, så bare rolig, jeg har en masse gode indlæg på vej til Jer.

Når jeg er hjemme i København er jeg utrolig god til, at få spist ordentlig og få trænet en masse, men når jeg er på ferie vil jeg altså gøre PRÆCIS hvad der passer mig. Det vil sige at jeg spiser lige det jeg har lyst til. Jeg har fået Thaimad HVER dag i fjorten dage, og ja HVIDE ris!! Derudover har jeg fået sukker HVER dag. Jeg har spist en masse pandekager med Nutella, chokolade og en masse andet lækkert. Og ved i hvad? Jeg har det helt fint med det. Der skal være plads til, at slå sig løs engang imellem. Jeg har fået samlet en masse energi, og er klar til at starte på en frisk . Jeg skal ind i den gode stime med gode madvaner og masser af motion. Jeg vil lave en lille inspirationsguide til at blive sommerklar uden at være fanatisk. JA – der skal være plads til sukker og alkohol i ny og næ.

Som lovet skal jeg nok også arbejde på en Thailand rejseguide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand's svar på Maldiverne