Jeg må gå til bekendelse....

Vind for 5000 DKK brændstof

 Jeg glæder mig virkelig til, at jeg en dag skal ud og have min helt egen bil. Grunden til, at jeg enndu ikke har bil, trods mine 25 år, er at jeg bor i byen og har 10 min på arbejde. Hvis min kæreste eller jeg en dag får nyt arbejde, eller flytter lidt uden for byen, skal vi helt sikkert anskaffe os en bil. Jeg tror ikke helt, at vi er enige i hvilken type bil vi skal have. Èn ting er sikkert… Jeg vil have en bil fra ny! Jeg er ikke så god til brugte ting.. Alligevel har jeg ikke lyst til at bruge 500.000 kr. på en bil, det må vente til jeg bliver “voksen”;).

Vil du vinde 5000 DKK til brændstof? Deltag her.

Jeg er sikker på at, de fleste bilejere vil elske denne konkurrence! Hvem vil ikke elske at vinde brændstof til de næste mange måneder??? Selvom at, du ikke ejer en bil kan du stadigvæk deltage. Jeg er sikker på at din kæreste, far eller ven kan bruge gavekortet :) Du kan deltage i konkurrencen lige her.

AMM_Peugeot_643x4061

 

Indlægget et sponsoreret 
cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg må gå til bekendelse....