Planer for sommerferien

20 % på 2XU tights

Skærmbillede 2015-04-12 kl. 11.01.59

Kan købes her. Brug koden “Cecilie” og spar 20 %

Jeg har været så heldig at få lov til, at teste kompressionstights for FitnessPigen.dk. Efter min operation har min fod tendens til at hæve en del. Derfor forsøger jeg at træne i kompressionstights og/eller sokker. Det gør er min fod ikke hæver ligeså meget i slutningen i af dagen. Før jeg blev opereret brugte jeg ofte kompressionstøj på mine løbeture eller når der skulle trænes stænger. Fordelene ved at træne i 2XU tights er mange, her er nogle af dem:

  • Hurtigere tilførsel af nyt iltmættet blod
  • Mindre stiv og øm muskulatur
  • Hurtigere restitution
  • Reduceret muskeltræthed på grund af mindre vibration i musklerne
  • Skadesforebyggende
  • Bedre udnyttelse af den enkeltes kapacitet
  • Øget bevægelighed og kropskontrol

 

Jeg har nu testet de almindelige Compression og Mid-Rise Compression. Begge tights er virkelig lækre at hoppe i. Jeg har begge tights i ekstra længde.. Ja i læste rigtigt EKSTRA længde. Det er så fantastisk når man har lange ben :) Mid-rise modellen er en smule små i størrelsen, jeg vil derfor anbefale at man går en størrelse op. Ellers er der en rigtig fin størrelsesguide her.

Hvis I har lyst til at investere i nogle lækre tights eller andre items (de har også QuestBars) fra Fitnesspigen , kan I lige nu spare 20 % på  bruge koden “Cecilie”. De tights er virkelig alle pengene værd!

Skærmbillede 2015-04-12 kl. 11.03.26

Skærmbillede 2015-04-12 kl. 11.03.58

Indlægget af sponsoreret af Fitnesspigen – Dog kan jeg stå 100 % indenfor ovenstående

cecilielange_signatur

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planer for sommerferien