Vil du også have en fyldig bagdel?

Fire fantastiske træningsapp’s

IMG_6539

Jakken kan købes her. Bukserne kan købes her

Der findes utallige træningsapps, nogle beder end andre. Jeg giver mit bud på fire effektive træningsapp’s. Alle tre app’s findes i en gratis udgave, dog har jeg i alle app’s tilkøbt en ekstra pakke. Jeg er også meget interesseret i, at høre hvilke træningsapp’s i bruger. Man kan altid bruge ny inspiration :)

 

ABSSkærmbillede 2015-04-08 kl. 06.18.04

Denne app er min all time favorite!! Jeg har før fortalt Jer om den, og ja jeg bruger den stadigvæk. Jeg tror, at jeg har brugt den i snart 2 år, og den er stadigvæk virkelig god. Kort fortalt er det en mavetræningsapp. Det almindelige program tager kun 11 min og er virkelig effektivt. Der er en stemme, der fortæller dig hvilken øvelse du skal lave og i hvilke tempo (lidt som en personlig træner). Nu ved jeg godt, at man ikke kan punktræne, men jeg er helt sikker på, at denne app har været med til, at give mig flotte markeringer på mavsen :)

Endomondo

Skærmbillede 2015-04-08 kl. 06.18.44

Denne app er uundværlig for løbere efter min mening. Den holder styr på fart, antal kilometer og kan endda fortælle dig undervejs hvordan det går. Derudover gemmer den alle dine tidligere løb, så du kan se om du forbedre dig. Man kan også udfordre sig selv ved at løbe imod andre.

Seven

Skærmbillede 2015-04-08 kl. 06.37.51

Denne app findes i utallige varianter. Der er masser af 7 minute workout app’s, og hvilken af dem, der er bedst skal jeg ikke kunne sige. Det er en smagssag. Lige præcis denne app er smart fordi du kan vælge hvilken kropsdel, der skal fokus på. Det vil sige at du kan vælge full body, overkrop, underkrop osv. Derudover kan du vælge om der skal være fokus på cardio, styrke, udstrækning eller andet. Dog skal man tilkøbe dette for 16 kr.

Fitness Buddy

Skærmbillede 2015-04-08 kl. 06.19.41

Denne app har jeg faktisk først fundet frem til for nylig. Her kan du finde inspiration til øvelser, træningsprogrammer og andet. Denne app er til dig, der elsker styrketræning. Du kan  vælge at tilføje dine favoritøvelser til din liste, eller du kan få inspiration til nye øvelser.

 

 

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • Louise Madsen

    uh.. Dejligt med inspiration til nye apps! Den øverste kendte jeg ikke, den må jeg prøve :) i stedet for endomondo bruger jeg den det hedder runtastic, det er samme koncept, jeg sys bare den er lige det federe- specielt i Pro versionen. Man kan efterfølgende se et kort hvor man ved hjælp af farve kan se hvor hurtigt man har løbet og altså hvor man har sat tempoet op eller ned. Derudover har den en sjov lille feature hvor man kan heppe på hinanden

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Dejligt med lidt inspiration. Bruger selv endomondo flittigt til registrering af løb og cykling og ville da gerne i gang med abs app’en men synes ikke jeg kan finde den. Hedder den mere end bare abs ? Hilsen Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du også have en fyldig bagdel?