Ugens udfordring

Flad mave inden sommer?

 photo IMG_4045_zpsxxqiujhi.jpg

Sådan får du en lavere fedtprocent. Læs alle mine gode tips her.

Sommeren er over os, og der er ikke lang tid til at bikinien skal på! Det får rigtig mange mennesker til, at tænke over deres krop. I går læste jeg faktisk at hver fjerde dansker er utilfreds med deres krop. Hver fjerde dansker…… Det er rigtig mange mennesker. Det er skræmmende. Mange vælger derfor at pakke sig ind i stort tøj, selvom det er varmt. Og mange dropper måske helt strandturen, fordi de ikke ønsker at andre skal se dem i bikini.

Èn ting vi allesammen skal huske på, er at vi ikke kan sammenligne os med Victorias Secret modeller. De har nogle meget specielle kropstyper, derudover har de specialister til at hjælpe dem med træning og kost op til et show, som desuden kræver MANGE måneders forberedelse. Husk at vi allesammen er bygget forskelligt. Når det så er sagt er, der stadigvæk mange der ønsker at smide overflødigekilo og få en fladere mave op til sommeren. Selv ønsker jeg også, at passe lidt bedre på min krop op til sommeren. Jeg har før givet Jer mine tips til en lavere fedtprocent. Dem kan i læse her. Men lov mig én ting.. I må ikke sulte Jer selv. I kan se et eksempel på hvad jeg spiser i løbet af en uge her.

Jeg har også lovet Jer, at jeg snart vil lave nye træningsvideoer til mavetræning. De kommer snart. I promise :) Indtil da, kan I se nogle mavetræningsvideoer fra sidste år her og her

Rigtig god dag :)

 photo IMG_3827_zpspyxzw5pk.jpg

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens udfordring