Glutenfri boller med hytteost

Jeg kan virkelig ikke undvære brød i min hverdag. Desværre har jeg tendens til at blive en smule oppustet når jeg propper med med gluten og stivelse. Om sommeren sørger jeg altid for, at skære ned på dette, da jeg ikke føler mig godt tilpas i bikini med oppustet mave. Disse boller er virkelig lækre og et godt alternativ. De kan sagtens bruges som morgenmadboller, snacks, frokostboller og meget mere. Jeg plejer at spise dem med et stykke ost eller kyllingepålæg. I denne portion er der til omkring 8-10 boller.
Du skal bruge:
- 6 æg
- 1 dl hytteost
- 1/2 dl olivenolie
- 1 1/2 dl fuldkornsrismel
- 1/2 dl sesammel
- 1/2 dl fiber HUSK
- 3 tsk bagepulver
- 3 tsk salt
Sådan gør du:
- Pisk æg, olie og hytteost sammen. Herefter tilsættes resten. Brug evt. en stavblender. Jeg bruger denne.
- Lad dejen hvilke i ca 15 min. Fordel bagefter bollerne på bagepapir. Bages på 200 grader i ca. 15 min.
Tip. Du kan sagtens blande forskellige former korn i, for at gøre dem mere grove.

Jeg ELSKER simpelthen de her boller- TAK for opskriften, de er virkelig gode!!! :)