Nyt design, eksamen og Pilates?!

Nye bikinier

Skærmbillede 2015-04-17 kl. 21.39.59

Jeg lagde ovenstående billede på instagram i forgårs, det resulterede i at rigtig mange gerne ville vide hvor bikinien var fra :) Jeg har været så heldig at have hele tre nye bikinier til sommeren. Det er ikke nogle hemmelighed at jeg er lidt af en bikini narkoman (hvis man kan være det???) Jeg elsker simpelthen bikinier! Jeg ville ønske at det var sommer i Danmark året rundt, så jeg kunne bruge mine bikinier dagligt. Desværre må de nøjes med at pynte nederst i tøjskabet det meste af året.

IMG_4248

IMG_4242

Som nogle måske ved er jeg kæmpe fan af Victorias Secret. Der er mine tre nye bikinier også fra. Hver gang jeg besøger USA handler jeg undertøj og bikinier til et helt år eller to. Selvom jeg allerede tilbage i oktober købte to bikinier i New York, kunne jeg ikke dy mig da min søster tog til Miami i påsken.. Man kan sagtens bestille online, dog skal man være opmærksom på told og porto (og den høje dollarkurs). En bikini kan hurtigt løbe op i 600-800 kr.Hvad synes I om mine nye bikinier? :)

IMG_4255

Selvom jeg elsker Victorias Secret har jeg altså også bikinier fra andre mærker. Her ses min bikinisamling

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Cecilie

    Hej Cecilie,
    Super flotte bikinier du har fået købt dig der! Jeg har lige et spørgsmål angående Victoria Secret bikinier. Jeg synes nemlig det er rigtig svært, at vurdere hvilken slags størrelse man skal have. Jeg er meget lig din kropstype, og kunne godt tænke mig, at vide hvad størrelser du har købt i? (Hvis du altså vil fortælle mig det ;-) )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt design, eksamen og Pilates?!