Mine dårlige vaner

Nyt design, eksamen og Pilates?!

 photo 11100808_620815871351424_4017130166355830716_n_zpsxjfwx4cx.jpg

Godmorgen :)

Som nogle af Jer måske har bemærket har bloggen fået nyt design! Jeg synes virkelig, at det er blevet lækkert. Så tak til Daniel fra Fagandfab, for det fine design :) . Jeg ved godt, at der er lidt stille på blogfronten i øjeblikket, men som I kan læse her har jeg en rimelig presset hverdag. Derudover har jeg har en eksamen, der lige skal overstås i næste uge. Så håber jeg på, at jeg får en masse overskud til at blogge igen. I kan dog følge med på min instagram @cecilie_lange, hvor jeg dagligt poster træningsinspiration.

På træningsfronten skal der ske lidt nyt! Jeg har besluttet mig for, at komme ud over min komfortzone. På tirsdag skal jeg på holdtræning, og ikke hvilken som helst holdtræning…. Jeg skal til pilates! Jeg elsker at styrketræning og HIT træning, jeg elsker at man virkelig man mærke hjertet pumpe derud af være badet ind i sved ;) Men jeg må simpelthen indse at min krop er for stiv! Jeg har brug for, at få styrket min indre kerne, bruge min vejrtrækning og få strukket ud. Egentlig kunne jeg rigtig godt tænke mig, at gå til reformertræning, men det er bare lidt halv pebret når man også har et fitness medlemsskab og personlig træner ;) Jeg er sikker på, at pilates er et okay alternativ.Min plan er at, at gå til pilates én gang om ugen. Så nu må vi se om jeg kan holde den. Er der nogle af Jer, der går til pilates eller reformer? :)

Husk at I stadigvæk kan spare 20 % på 2XU tights hos www.fitnesspigen.dk, ved at bruge koden “cecilie”

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine dårlige vaner