Glutenfri boller med hytteost

Planer for sommerferien

 photo IMG_3403_zpstgabeleq.jpg

Så er det snart ferietid igen.. Eller om et par måneder i hvert fald. I år har jeg valgt at holde sommerferie forholdsvis sent, da jeg egentlig ikke har det store behov for, at holde i skolernes sommerferie. Der har været mange destinationer op og vende, og hvad der egentlig startede med at skulle være en tøsetur, er blevet til endnu en kæreste tur (med mindre nogle af vores venner joiner) Første første plan var egentlig at min mor, søster og jeg ville tage til New York på tøsetur, men da vi næsten lige har været i New York og dollaren blev ved med at stige, tænkte vi at vi måske ville tage et andet sted hen.

Jeg kom i tanke om en ø udfra Malaysia’s østkyst, som jeg i mange år gerne har ville besøge. Da min kæreste hørte at vi skulle til Malaysia ville han pludselig gerne med. Vi ville flyve til Singapore og tage videre derfra. Planen var at slutte af på Bali, da vi gerne vil prøve at surfe. Men en dag i forrige uge fik min mor den geniale idé, at nu ville hun til Australien. Hun foreslog derfor om ikke vi droppede sommerferien og tog til på Australien på krydstogt til februar. Det lød som verdens fedeste idé!! Men efter at have regnet på det, kunne jeg godt se at Australien ville blive rigtig rigtig dyrt, og derudover er jeg i fuld gang med min hovedopgave til den tid. Mine forældre vil meget gerne til Australien, og det skal de selvfølgelig have lov til, så må vi andre vente til den dag vores indtægt er lidt højere ;)

Jeg er stadigvæk rimelig hooked på en tur til Malaysia. Det kræver dog, at min kæreste kan få ferie. Man har vel lov til at håbe! Som det ser ud nu vil vi gerne følgende: Singapore, Bali, Gili, og Sipadan(desværre fraråder de Sipadan lige nu grundet fare for terror). Jeg har ingen idé om det er total urealistisk at nå på 3 uger? Hvis I har nogle gode tips til rundrejse, hoteller, oplevelser, dykning eller andet må i MEGET gerne dele ud :D

Er der nogle af, Jer som skal lave noget spænende til sommer? :)

cecilielange_signatur

5 kommentarer

 • Emily

  jeg har været på Bali og gili to gange. Første gang i hhv 5 uger og anden gang sidste sommer i 2 uger. Helt fantastisk!!

  Dykning på gili er fantastisk og en stor del af øernes kultur. Men dykning ved nusa dua var mit livs bedste dyk – med mantarays!

  Et andet tip – gili trawangan er blevet meget turister – kig evt på meno eller air som alternativer hvis man ikke ønsker tutistfælden.

  Jeg vil også afsted nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ej hvor lyder det bare lækkert :D Er der nogle dykkercentre du kan anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   blander mig lige her:
   Min veninde og jeg tog dykkercertifikat paa Gili Air hos et dykkercenter, der hedder Gili Air Divers eller bare Gili Island Divers. Det ligger godft nok ikke ved havnen, men de er super soede! De fleste dykkercentre er dog virkelig gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewy Lange

  Nusa Dua tror jeg ikke er noget for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg var på Bali, Lombok og Gili for 3 år siden i sommerferien i ca. 14 dage. Vi dykkede ikke, så hvis man vil kombinere med dykkerture, vil jeg sige at 3 uger er helt perfekt! Jeg kan anbefale, at I tager forbi en rar dansk mand, som har slået sig ned på Bali og åbnet et rejsebureau. Han sammensatte vores tur da vi kom derned, hvor vi fik oplevet sindsygt meget. Bl.a. besteg vi et bjerg på Lombok og boede nogle dejlige steder. Hvis du vil vide mere, kan jeg finder kontantsoplysningerne på ham.

  Sipidan er ud fra Borneo ik? Det er jo et fantastisk sted, men ja…jeg ville nok ikke turde tage der til pt. Vi startede også med at forsøge at booke plads dertil (de lukker kun et vis antal turister ud på øen), men uden held – og efterfølgende blev det også for “farligt”. Vi var på 3 ugers rundtur på Borneo her i sommer. Transporttiden til Sipidan er vist også rimelig hård, dvs. indenrigsflyvning + kørsel på dårlige lokale veje og en lang bådtur.

  Både Bali og Borneo er fantastiske steder!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri boller med hytteost