Choko/banankage uden mel og sukker

Træningsglæde

 photo IMG_4142_zps6vn8eshp.jpg
I morges kl. 05.30 ringede mit vækkeur (ja, på en søndag!!). Jeg havde nemlig en aftale med Anna kl 07.00. Humøret var højt, solen skinnede og vi hyggede os i det gode vejr. Vi startede med, at tage til Bispebjerg Kirkegård, for at skyde nogle billede foran de flotte kirsebærtræer, ligesom så mange andre. Et lille tip til, Jer der gerne vil derhen, så husk at Kirkegården er sådan rimelig stor, og det er ikke helt nemt at finde hvis ikke man er “kendt” der ;). Derefter cyklede vi til Uderslevmose, hvorefter vi sluttede formiddagen i Fitness World. Jeg havde de hyggeligste timer i selskab med Anna. Selvom vi ikke kender hinanden så godt, er det rart at snakke med en, som har den samme interesse indenfor sundhed og træning.

På min 10 km lange cykeltur hjem, gennem København’s gader havde jeg et kæmpe  smil på. Det er jo lige præcis dét sundhed handler om. Det skal gøre dig glad og give dig energi.  Du skal ikke kun gøre det for at få drømmekroppen, selvfølgelig er det da prikken over i´et, at kroppen bliver strammet op, men vigtigst af alt skal du gøre det fordi det gør dig glad. Til Jer piger, lov mig én ting. Husk at nyd livet og lad være med at sulte Jer selv. I kan sagtens spise en burger eller drikke en halv flaske vin uden det skader. Så stil Jer selv det spørgsmål, inden I går på en eller anden vild diæt. “Begrænser min levestil mig for sociale arrangementer?” Gør det mig glad, at leve på denne måde” Træning og sundhed skal gøre dig glad og ikke være en stressfaktor.

Husk at det snart er sidste chance for, at spare 20 % hos www.fitnesspigen.dk. De har både 2xU tøj, Quest Bars og Løbesko. Brug koden “Cecilie”.

Nu vil jeg smutte tilbage til eksamenslæsningen.

Rigtig god søndag :)

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-19 kl. 16.10.54_zps5pr9rhly.png

 

 

cecilielange_signatur

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko/banankage uden mel og sukker