Høretelefoner til træning

Ugens træningsplaner

 photo IMG_3837_zpsc0nutkqu.jpg

Nu hvor vi er så godt igang med projekt sommerklar, vil jeg prøve at lave en ugentlig update med mine træningsplaner. Jeg er virkelig travl og bliver nødt til at planlægge alle mine hverdage til punkt og prikke. Faktisk har jeg allerede planlagt min træning halvanden uge frem. Jeg ser virkelig frem til alle mine træninger den næste halvanden uge. Jeg er så heldig at min gode veninde Mai flyver hjem fra Finland og er hos mig i 3 dage. Det betyder masser af træning, hygge og instagramspam ;) Jeg har fået mit nye program fra Tahi som jeg skal følge den næste måneds tid. Jeg har faktisk aldrig holdt mig sådan rigtig til et træningsprogram, så er spændt på hvordan det kommer til at gå. Èn ting er helt sikkert… JEG GLÆDER MIG TIL AT FÅ LIDT FYLDE PÅ MIN NUMMI :) Tahi har filmet en masse gode træningsvideoer af mig, som jeg snart vil lægge op. Jeg skal bare lige finde ud af det tekniske ;)

Sådan her ser min træning ud den næste halvanden uge:

Torsdag: HVILEDAG.. Jeg nøjes med en 20 km cykeltur i roligt tempo til og fra CBS

Fredag: Bentræning

Lørdag: Overkropstræning

Søndag: Liss Cardio

Mandag: HVILEDAG. Dagen skal bruges på at spise med masse lækker mad(og chokolade)

Tirsdag: Bentræning med @Maisteenkjaer

Onsdag: Morgencardio med @Maisteenkjaer

Torsdag: Måske træning, måske ikke?????

Fredag: Overkrops træning med @fitnessschneider

Lørdag: Liss cardio

Søndag: Bentræning med Anna

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høretelefoner til træning