Træningsglæde

Ugens udfordring

 photo IMG_4031_zpsfse7ypc6.jpg

Spar 20% på 2XU tights, Questbars og meget mere hos www.fitnesspigen.dk, ved at anvende koden “Cecilie”. 

Jeg har besluttet mig for, at give mig selv nogle små udfordringer engang imellem. Det kan være alle slags udfordringer, alt ligefra træning og kost til mere personlige udfordringer. Nogle gange synes jeg, at langsigtede mål kan være svære at overskue når man har meget om ørene. Man kan hurtigt “glemme” sine langsigtede mål. Ved hjælp af ugentlige udfordringer, kan det være nemmere at opnå sine mål. Mine udfordringer kommer til, at køre fra mandag-fredag. Fem dage er overskueligt, og det kommer ikke til, at gå ud over weekendens mulige planer. Det kunne være super fedt, hvis I har lyst til at deltage i ugens udfordring. Hvis I har lyst til, at være med kan i tagge #ugensudfordring på instagram. I må også meget gerne tagge mig (@cecilie_lange) hvis det lyster :) .

Ugens udfordring er: GLUTENFRI UGE.

Denne udfordring bliver virkelig hård for mig, da jeg er en sucker for brød og havregryn. Heldigvis findes der havregryn i glutenfri udgave (Urtekram og Rema1000), derudover kan man nemt bage nogle lækre glutenfrie boller, opskrifterne findes her og her. Grunden til, at jeg starter ud med denne udfordring er, at min mave er rigtig oppustet for tiden. Så  jeg har brug for, at få min mave på rette spor igen. Har nogle af Jer, lyst til at være med på denne udfordring??? :) I slutningen af ugen giver Jeg jer en update på hvordan det er gået.

Hvis I har nogle idéer til andre udfordringer må i meget gerne smide en kommentár :)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Pernille

    Super god idé med at gøre det mandag-fredag da det jo så virker meget mere overskueligt.
    Jeg har altid kørt med en måned af gangen når jeg har gjort det, men vil da helt klart hoppe med på denne udfordring :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsglæde