Nu på Snapchat

Verdens bedste snack

 photo Castus-Foto-Samantha-Fotheringham_zpshgrbpqqk.jpg

Billedet er lånt af samanthafotheringham.dk , som laver de lækreste opskrifter og tager de smukkeste billeder. Hendes blog er helt sikkert et besøg værd!

Jeg er konstant på farten og er sjælend hjemme. Det der med et forberede mad, har jeg ikke altid tid og overskud til. Derfor har jeg altid en lille snack i tasken. Når jeg bliver sulten og ikke får noget i skrutten, så bliver jeg skide sur. Haha. Jeg har derfor næsten altid en pakke figenstænger i tasken, faktisk har jeg også ofte et lager med på ferie, da det er med til at holde min mave i balance. Jeg har altid været kæmpe fan af figenstænger og figenpålæg. De minder mig om min barndom. Som helt lille havde jeg altid en figen mad med i skole, det var jo det bedste. Jeg kan tydeligt huske, at når en klassekammerat havde glemt sin madpakke måtte han/hun selv vælge mad fra andres madkasser (mega unfair) Så jeg tog altid en bid af min figenmad, så jeg var sikker på at den ikke blev taget. Haha. Jeg blev derfor virkelig glad, da jeg hørte om Castus’ nye sportsbar. De er udviklet i samarbejde med diætister fra Team Danmark, og så smager de fantastisk. Min farvorit er granatæble/hindbær ;) – De kan forresten fås i de fleste supermarkeder.

Har I smagt de nye figenstænger endnu? :)

 photo artikel_castussport_zpsq2hxbxc4.jpg

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Sine Olsen

  Har selv en forkærlighed til fignestænger. Jeg undre mig dog lidt over hvad forskellen fra de alm. og disse er ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mhmm. De er også så lækre :) Der er ikke de store forskelle. Blot smagsvarianter samt nyt design.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Hej Cecilie
  Måske du kan hjælpe mig med at afklare hvad forskellen er på disse og alm. figenstænger? Synes næringsindholdet er stort set det samme (afhængig af hvilke varianter man sammenligner) og så er det selvfølgelig nogle andre smags varianter man kan vælge i mellem. Men ellers er det vel stort set det samme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Bianca. Ja næringsindholdet er stort set det samme, personligt synes jeg dog at disse er langt bedre end almindelige figenstænger :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu på Snapchat