Når man hader sit studie

Vil du også have en fyldig bagdel?

Skærmbillede 2015-01-24 kl. 21.59.31

Jeg er fra naturens side ikke født med en fyldig numse (desværre) Jeg er høj, ranglet og har chicken legs… Personligt vil jeg gerne beholde mine “slanke” lår, men den numse skal der skal ske lidt med ;) Den skal være rund og fyldig! Min træner Tahi har derfor strikket et program sammen til mig, så der forhåbentlig sker lidt. Af respekt overfor Tahi og hans arbejde deler jeg ikke mit fulde træningsprogram. Men jeg vil meget gerne vise Jer nogle af de øvelser jeg laver. Øvelserne her er filmet i tredje og sidste sæt hvor jeg var MAX. presset. Så undskylder på forhånd;)

Jeg kører øvelserne som superset med henholdsvis 15-12-10 gentagelser. F.eks. kører jeg 15 squats, 15 sumo squats, 15 air squats – Pause – 12 squats, 12 sumo squats, 12 air squats – Pause – 10 Squats, 10 sumo squats, 10 air squats.

Jeg har en masse andre videoer, men dem må i vente med lidt endnu :)

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man hader sit studie